we zijn blij jullie terug te kunnen onvangen. we zijn terug open op de normale uren. de nodige aanpassingen zijn gebeurt. voor uw veiligheid en die van iedereen is het verplicht een mondmasker te dragen als u dichter komt dan 1m50 en natuurlijk de bezoekersrichting volgt en zo niemand zal kruisen. er is een limiet antal plaatsen beschikbaar voor de demonstraties. mensen die een ticket op voorhand hebben gekocht hebben voorang op een plaats. 

spijtig genoeg hebben we de activiteiten moeten aanpassen voor de veiligheid van iedereen. zo kunnen we voor de moment niet samen de kinderboerderijdieren voederen. maar u kan altijd een zakje eten vragen (1 per familie) en zelf de dieren eten geven.

Dank aan alle vrijgevige mensen, meters en peters die ons helpen om het beste aan onze vogels te kunnen geven.

Rémi Petit voor Rock (rode wouw),  Martine Hanssen voor Pepper (chilliarend) en Angus (slechtvalk), Valérie Nodee voor Gibson (steenuil), Anne Francoise Lebrun en Sylvain Schmit voor Elza (roodstaartbuizerd), Laurence Eloy voor Barbar (zwarte kerkuil), Christel Merckx en Prosper Demayer (koppel koningsbuizerds), Vinciane Vanderveken voor (kerkuil) Aria, Veronique Lebrun voor Sybi (de mooie syberische oehoe) !

Ook dank aan Stéphanie, Michel, Ines, Anaïs, Karine, Raphy, Ségolène, Patricia, Marie-Christine et Justine voor hun giften !

Onze tuin kan enkel bestaan dankzij jullie! Als jullie ons willen helpen, hier kan u een donatie doen:

  • Trip Advisor social Icône
  • Black Facebook Icon